Wintersport in Embach

Embach is een Oostenrijks dorpje waar je je absoluut niet hoeft te vervelen. Voor jong en oud is er genoeg te beleven! Maar wat is er nou allemaal te doen in de bergen van het mooie Salzburgerland? Van skiën (en après-ski niet te vergeten) tot wandelingen in de diepe sneeuw, of van rodelen tot langlaufen. Met deze verschillende activiteiten maak jij je wintersport in Embach onvergetelijk!

Skiën in Embach

Als je aan Oostenrijk denkt, denk je natuurlijk aan skiën! Het skigebied in Embach is gezellig en heeft veel te bieden: twee pistes, een sleeplift en een babylift. Ideaal dus voor het hele gezin! De “Hörndllift” biedt alle skiliefhebbers veel pisteplezier, want je bent weg van de overvolle pistes, lange wachtrijen en dure après-ski. 

De Hörndlhütte en het “Crazy House” zorgen voor een leuke stop na het skiplezier. Ook heeft het dorp een eigen skischool met skiverhuur.

Andere activiteiten in de sneeuw

Ben je het skiën en snowboarden beu? Geen probleem! Ook buiten de pistes heeft Embach een gevarieerd activiteitenprogramma. Langlaufen, skitochten, winterwandelen en rodelen zijn nog meer bezigheden die te doen zijn in de frisse buitenlucht van het mooie Oostenrijk.

Wat ook een echte aanrader is, is eten bij Pizzeria Langreiter in het dorp. Van heerlijke pizza’s tot super malse biefstuk, zij hebben het! Neem dus zeker even een kijkje op de menukaart via onderstaande link.

Menukaart Pizzeria Langreiter