Winterse activiteiten in de omgeving

Skiën in de omgeving

Skigebieden zoals de Rauriser Hochalmbahnen, Gasteiner Bergbahnen, Hochkönig, Gletscher-Skigebiet Kitzsteinhorn in Kaprun, Schmittenhöhe in Zell am See of de regio Saalbach-Hinterglemm-Leogang liggen binnen een straal van slechts 40 kilometer. In minder dan 15 minuten ben je in het dichtstbijzijnde grote skigebied. 

Ook sneeuwwandelaars en langlaufers voelen zich in de regio Embach en Lend goed. Vele gemarkeerde paden voor gezellige wandelingen en de winter alpine tours kun je je vrije tijd goed besteden. Sleeën en schaatsen zijn ook deel van het winter entertainment net zoals een gezellige avond in de hut en het sneeuwballengevecht buiten het huis. De zon, de glinsterende sneeuw en de frisse lucht zijn hier volop aanwezig om een fantastische vakantie te vieren.

De salzburgerlandcard, EXTRA KORTING!

Maximaal ervaren, minimaal betalen. Gratis toegang tot 190 attracties en bezienswaardigheden in heel SalzburgerLand!

Jouw ontdekkingsreis begint hier

Hou je ervan actief te zijn tijdens je vakantie en wil je zoveel mogelijk ervaren maar niet teveel betalen? Dan is de SalzburgerLand Card iets voor jou.

Met de SalzburgerLand Card kun je maar liefst 190 attracties bezoeken voor één vaste prijs. Dat betekent dat je zes of twaalf dagen lang bijna gratis op ontdekkingsreis kunt in SalzburgerLand. Tóch dat ene museum binnen gaan en je laten verrassen, gratis met een skilift naar boven tijdens een wandeling of met het hele gezin een potje mini-golf spelen, het kost je niks extra’s. Je betaalt eenmalig een bedrag en daarna wachten 190 attracties om door jou ontdekt te worden.